Репертоар на НУ Народен театар битола од 14 до 20 октомври

teatar-logo

понеделник 14.10.2013           19.30 ч.
„Розенкранц и Гилдестерн се мртви“
автор:Том Стопард
режија: Никита Миливојевиќ

 

вторник 15.10.2013                  20.00
„Тартиф“
автор:Ж.Б.П.Молиер
режијаљ: Сашо Миленковски
гостување на Фестивалот на комедијата во Куманово

 

среда 16.10.2013                      19.30 ч.
„Розенкранц и Гилдестерн се мртви“
автор:Том Стопард
режија: Никита Миливојевиќ

 

четврток 17.10.2013                    19.30 ч.
„Розенкранц и Гилдестерн се мртви“
автор:Том Стопард
режија: Никита Миливојевиќ

 

петок 18.10.2013                            19.30 ч.
„Розенкранц и Гилдестерн се мртви“
автор:Том Стопард
режија: Никита Миливојевиќ

 

сабота 19.10.2013                          19.30 ч.
„Розенкранц и Гилдестерн се мртви“
автор:Том Стопард
режија: Никита Миливојевиќ

top destinations enfoto galerija enmapa ennastani en

smestuvanje enrestorani picerii enturisticki enkako do bt en