ТРАДИЦИОНАЛЕН КОЛЕДАРСКИ ОГАН НА ПЛОШТАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВО БИТОЛА

kolede-bitola

Со музичка програма, храна и традиционален коледарски оган и оваа година, општина Битола ќе го одбележи Коледе.

Програмата ќе започне на 05.01.2014 година на Плоштадот „Гоце Делчев“ во Битола во 18.30 часот со настап на групата „Адути“. Во 19.00 часот ќе биде запален традициционалниот коледарски оган, а музичката програма ќе продолжи со настап на групата „Ѓердан“ и битолските рок - поп групи  „Бандерола бенд“ и „3Г“.

top destinations enfoto galerija enmapa ennastani en

smestuvanje enrestorani picerii enturisticki enkako do bt en