Отворен ден за граѓаните на општината Битола

otvoren-den-04-3
Општина Битола, на 03 Април 2014 година (четврток) од 13.00 часот организира „Отворен ден за граѓаните на општината Битола“.
Своите сугестии, предлози, прашања и идеи сите заинтересирани ќе можат да ги претстават пред Градоначалникот на Општина Битола д-р Владимир Талески и пред раководителите на општинските одделенија и сектори.

top destinations enfoto galerija enmapa ennastani en

smestuvanje enrestorani picerii enturisticki enkako do bt en