Пелистер Инфо Центар

Пелистер инфо центарот е место каде што можете да пронајдите повеќе информации поврзани со Вашата посета на Националниот Парк Пелистер.

Да го посетите изложбениот салон или пак да организирате состанок или пак работилница со Вашите бизнис партнери.

WW1 National Park Pelister 00
Работно време

  • Лето 9:00 - 15:30 (Април - Септември)
  • Есен (Октомври) 9:00 - 15:00
  • Зима (Ноември - Март) 9:00 - 15:00 pm
  • e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Телефон: +38947237010


Изложбен Салон
Изложбениот салон е поделен на два дела, првиот дел се изложени флората и фауната која можете да ја сретнете во регионот на Националниот Парк Пелистер а во вториот дел се наоѓаат сите историски моменти кои се порврзани со териотријата на Националниот Парк Пелистер.Овај изложбен салон е достапен за сите посетители и се наоѓа во инфо центарот.

pelister info center 01

pelister info center 02

pelister info center 03

pelister info center 04

pelister info center 05

Сала за состаноци
Ако имате потреба од простор за некој деловен состанок Националниот Парк Пелистер може да го овозможи и тоа за вас. Aко имате потреба од соба за состанок или пак тивко место за работа на некој ваш проект нашите деловни простори можат да бидат вистинското место за тоа.

Капацитет на собите за состаноци
Можност за состанок од 4 до 25 луѓе во библиотеката и од 35 до 60 луѓе (кино варијанта) во големата сала, во зависност од вашата потреба.

Библиотека
Во просториите на Информативниот Центар можете да ја посетите библиотеката, во која може да се најде секаков вид на литература или видео материјали поврзани со Националниот Парк Пелистер, која исто така е достапна за сите посетители. Библиотеката располага со комјутери кои корисниците можат да ги користат бесплатно.

Пелистер Национален Парк - фото галерија

National Park Pelister - Photo Gallery

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura
contentmap_plugin

top destinations mkfoto galerija mkmapa mknastani mk

smestuvanje mkrestorani picerii mkturisticki mkkako do bt mk