Како до Битола

Погледнете ги информациите кои ќе Ви овозможат да го одберете најсоодветниот начин за да стигнете до Битола.

Повеќе...

Каде е Битола?

Македонија е сместена во срцето на Балканскиот Полуостров, отсекогаш била важна раскрница на патишта,светови, различни култури....Па така и Битола....

Повеќе...

top destinations mkfoto galerija mkmapa mknastani mk

smestuvanje mkrestorani picerii mkturisticki mkkako do bt mk