Состаноци и конференции - Хотели

Категорија: Бизнис (Business)

Амбасадор

Београдска 2-а, Битола

Тел.: (047) 225623

web:     www.hotelambasadorbitola.com

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Битола

Васко Карангелевски б.б., Битола

Тел.: (047) 256936

web:     www.hotelbitola.com

 

 

Борец ПИОМ

Васко Карангелевски б.б., Битола

Тел.: (047) 255694

 

 

Де Ниро

Кирил и Методиј 5, Битола

Тел.: (047) 222656

web:     www.hotel-deniro.com

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Епинал

Маршал Тито б.б., Битола

Тел.: (047) 224777

web:     www.hotelepinal.com

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Милениум

Маршал Тито 48, Битола

Тел.: (047) 241001

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Молика

п.фах 110, Битола

Тел.: (047) 229406

web:     www.hotelmolika.com.mk

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Пансион Чола

Стив Наумов 80, Битола

Тел.: (047) 224919

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Пелистер

Кичево 24, Битола

Тел.: (047) 229340

 

 

Премиер

Стрчин б.б., Битола

Тел.: (047) 202060

web:     www.hotelpremier.com.mk

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Рис

с.Трново б.б., Битола

Тел.: (047) 293901

 

 

Токин хаус

Маркс и Енгелс 7, Битола

Тел.: (047) 232309

web:     www.tokin-house.com

 

 

Шумски фенери

с.Трново, национален парк Пелистер, Битола

Тел.: (047) 293030

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Банки

Категорија: Бизнис (Business)

СТОПАНСКА БАНКА АД БИТОЛА

ул. Добривоје Радосављевиќ бр. 21

Тел.: + 389 47 207 500,  + 389 47 207 549

Факс:: + 389 47 207 515

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

ул. Борис Кидрич бр. 3

Тел.: + 389 47 226 815, + 389 47 226 813

Факс: + 389 47 226 814

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.stb.com.mk

 

 

ИК БАНКА АД СКОПЈЕ

ул. Јосиф Јосифовски бр.1

Тел.: + 389 47 224 266

Факс: + 389 47 237 611

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.ikbanka.com.mk

 

 

ИНВЕСТ БАНКА – Експозитура Битола

Ул. Јане Сандански бр. 15

7000 Битола

Тел: +389 47 230 103

Факс: +389 47 230 102

 

УНИ БАНКА

Бул. 1-ви Mај бр.53

Тел.: + 389 47 226 320

Факс: + 389 47 226 321

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.unibank.com.mk

 

 

АЛФА БАНКА

Ул. “Васко Карангелевски“ бб (Веро 4)

Тел.: + 389 47 258 338

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Ул. Бул. 1-ви Мај бб

Тел.: + 389 47 239 384

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.kb.com.mk

 

 

ОХРИДСКА БАНКА

Ул. Добривоје Радосављевиќ бр.3

Тел.: + 389 47 203 205

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.ob.com.mk

 

 

ТЕТЕКС- КРЕДИТНА БАНКА

Ул. Маршал Тито бр.16

Тел.: + 389 47 226 360

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.tkb.com.mk

 

 

ТУТУНСКА БАНКА

Ул. Јосиф Хрисовски бб зграда Грозд ламела 5

Тел.: + 389 47 202 756, + 389 47 202 698

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.tb.com.mk

 

 

ПРОКРЕДИТ БАНКА

Ул. Добривоје Радосављевиќ бр.10

Тел.: + 389 47 207 280

Факс: + 389 47 207 281

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: www.procreditbank.com.mk

 

 

ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ- Битола

Ул. Славко Лумбарко бр.5

Тел.:/Факс: + 389 47 236 796

Веб страна: www.fulm.com.mk

 

 

ШТЕДИЛНИЦА ИНТЕР ФАЛКО

Ул. Маршал Тито бр.101

Тел.: + 389 47 231 799

 

 

ШТЕДИЛНИЦА МАК БС

Ул. Томаки Димитровски бб

Тел.: + 389 47 202 957

Преводи

Категорија: Бизнис (Business)

grace_fbГРЕЈС

 

ул. Тодор Паница бб.

Телефон: 047 258 422; 078 234 340;

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

http://www.grace.com.mk

Надоградете го Вашиот квалитет - Бидете професионалец со врвни вештини! Запишете се на специјализирани курсеви по англиски јазик за хотелиери и угостители по најсовремени програми за изучување на англискиот јазик!!! Овие програми се достапни само во Грејс - Училиште за англиски јазик Битола! 

Исто така, единствено во ГРЕЈС - Училиште за англиски јазик Битола - странски државјани можат да го изучуваат македонскиот јазик!!!

 

 

Биг Бен

Климент Охридски б.б., Битола

Тел.: (047) 240999

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Бугарски, македонски - Димитровска Бранкица

Д.Лахчански 30/41, Битола

Тел.: (047) 258733

 

 

Бугарски, македонски - Љубица Станковска

Партизанска 99/9, Битола

Тел.: (070) 953284

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Бугарски - Ана Станковска

Игњат Атанасовски 27/1, Битола

Тел.: (047) 255806

 

 

Бугарски - Емилија Крстевска

Ѓорги Сугаре 26, Битола

Тел.: (047) 227420

 

 

Германски - Зоран Попчановски

Нико Фундали 20/36, Битола

Тел.: (047) 238118

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Кинески и француски Ана Блажеска

1-ви Мај 204/9, Битола

Тел.: (070) 482213

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Поповска Билјана

Партизанска 31/14, Битола

Тел.: (070) 520891

 

 

Трима

Партизанска 94 лок.5, Битола

Тел.: (047) 253347

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Филип М

бул.1-ви Мај 124, Битола (047)241801

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Димитар Илиевски – овластен судски преведувач

Тел: (075) 283 765, (047) 228 880, (047) 228 158

e-mail: tdtili@yahoо.com

top destinations mkfoto galerija mkmapa mknastani mk

smestuvanje mkrestorani picerii mkturisticki mkkako do bt mk