Битола фото галерија

Битола фото галерија

Битола фото галерија - преку 300 висококвалитетни фотографии од Битола и околината. Галеријата постојано се збогатува со нови фотографии, па така не заборавајте да ја посетите повторно.

Повеќе...

Магијата на накитот од Битола - фото галерија

Магијата на накитот од Битола - фото галерија

Магијата на накитот од Битола (XVIII - XX век) - фото галерија

Повеќе...

Мате Шундовски (1936-2006) - диригент на најголемиот навивачки хор во светот

Мате Шундовски

Мате Шундовски беше нашироко познат како страствен навивач и предводник на повеќе навивачки групи во Македонија особено во ракометниот и фудбалскиот спорт.

Повеќе...

Музеј Битола - фото галерија

Музеј Битола - фото галерија

Музеј Битола - постојана поставка - Фото галерија

Повеќе...

Музеј Крклино - фото галерија

Музеј Крклино - фото галерија

Авто и етно музеј „Филип“ Крклино - фото галерија

Повеќе...

Национален Парк Пелистер - фото галерија

Pelister National Park - Photo Gallery

Фото галерија - Национален Парк Пелистер

Повеќе...

Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк во Музеј Битола - фото галерија

Повеќе...

Стари разгледници од Битола

Стари разгледници од Битола

Битола низ стари разгледници
Разгледници извадок од книгата: „Битола низ стари разгледници“   Автор: Димче Најдов   Издавач: НУ Завод и Музеј Битола    ISBN 978-608-4754-01-5

Повеќе...

Хераклеа Линкестис - фото галерија

Хераклеа Линкестис - фото галерија

Хераклеа Линкестис - фото галерија

Повеќе...

Црква - Пресвета Богородица Битола - фото галерија

sv bogorodica bitola

Црква - Пресвета Богородица Битола - фото галерија

Повеќе...

top destinations mkfoto galerija mkmapa mknastani mk

smestuvanje mkrestorani picerii mkturisticki mkkako do bt mk