Сувенири

Категорија: Шопинг (Shoping)

Посебно место каде што можете да најдете традиционални ракотворби и сувенири е “Куќата на традицијата и културата”, која се наоѓа во центарот на градот, улица Маркс и Енгелс 21

Тел: (075) 651 065

 

 

Аксиос

Бул.1ви Мај 219

Тел: (070) 797 989

 

 

Бохемија

Јосиф Јосифовски ББ

Тел: (047) 237 496

Наспроти Стоковна куќа Марди

 

 

Велјановски Димко

Крстин Чолаковски-Кичо 71

Тел: (047) 235 865

Буковска населба

 

 

Горан Поповски

Васко Карангелевски 27/38

Тел: (070) 768 379

Близу Болница

 

Екипром

Никола Тесла 45-А

Тел: (047) 236 989

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Спроти Стоковна куќа Марди

 

 

Екипром

Методија Танчевски 8

Тел: (047) 225 692

Стара чаршија

 

 

Клочовска Иванка

Илинденска 236

Тел: (047) 221 385

Кај Чинарот

 

Облека

Категорија: Шопинг (Shoping)

XXXL Мода

Никола Тесла 14, Битола

Тел: (071) 279833

 

 

Адикт

Добривое Радосављевиќ 12, Битола

Тел: (071) 245993

 

 

Алтернатив

Александар Турунџев 12, Битола

Тел: (047)242157

 

 

Аполона

Борис Кидрич 5, Битола

Тел: (075) 454871

 

 

Аполона

Маршал Тито 40, Битола

Тел: (075) 454874

 

 

Барцелона Компани

Довлеџик 24, Битола

Тел: (070) 748218

 

 

Бон Марше

Маршал Тито 84, Битола

Тел: (075) 405201

 

 

Буки-буба

Никола Тесла 14, Битола

Тел: (070) 339631

 

 

Велвет

Маршал Тито 40, Битола (047)241900

 

 

Вивиен 2

Александар Турунџиев 4, Битола

Тел: (047)239828

 

 

Вико 2

Далматинска 1, Битола

Тел: (047)232502

 

 

Дадо

Никола Тесла, Битола

Тел: (047)225264

 

 

Дастеф

с.Радња 22-г, Битола

Тел: (070) 586311

 

 

Екстин

Далматинска 31, Битола

Тел: (075) 282190

 

 

Елит

Ордан Николов 68, Битола

Тел: (047)223325

 

 

Ермитаж

Маршал Тито 24, Битола

Тел: (047)225464

 

 

Какату

Маршал Тито 107, Битола

Тел: (047)227312

 

 

Кетс

Јосиф Јосифовски 28, Битола (070)339496

 

 

Класик

Маршал Тито 113-а, Битола

Тел: (070) 373651

 

 

Леа

Кирил и Методиј 2-а, Битола

Тел: (047)231496

 

 

Лили

Далматинска 32, Битола

Тел: (047)237244

 

 

Лонза

Кирил и методиј 2, Битола

Тел: (047)229459

 

 

Миа

Жикица Јовановиќ-Шпанац 55, Битола

Тел: (075) 264388

 

 

Никол

Никола Тесла 4, Битола

Тел: (047)233872

 

 

Нони

Далматинска 52, Битола

Тел: (070) 755794

 

 

Панда

Лазо Трповски 7, Битола

Тел: (047)227882

 

 

Перфект

Скопска 21, Битола (075)207816

 

Престиж

Далматинска 30, Битола

Тел: (075) 224220

 

 

Селект

Ордан Џинот 23, Битола

Тел: (070) 392877

 

 

Стејшн

Маршал Тито 61, Битола

Тел: (047)242441

 

 

Таранова

Маршал Тито 55, Битола

Тел: (047)202150

 

 

Твинс

Далматинска 12, Битола

Тел: (047)229207

 

 

Теафешн

Жикица Јованович Шпанац 118, Битола

Тел: (047)242972

 

 

Тимтекс-спорт

Скопска 25, Битола

Тел: (047)236626

 

 

Фели

Далматинска 56, Битола

Тел: (047)226908

 

 

Фор ју

Климент Охридски 17/7, Битола (047)242024

Обувки

Категорија: Шопинг (Shoping)

Агнели

Маршал Тито 115, Битола

Тел: (070) 505959

 
 

 

Адамс

Иван Милутиновиќ б.б., Битола

Тел: (075) 395805

 
 

 

Адамс

Скопска 15, Битола

Тел: (075) 395805

 
 

 

Алексовски

Моша Пијаде 12, Битола

Тел: (071) 918173

 
 

 

Алтра-мода

Ордан Николов 22, Битола

Тел: (070) 700306

 
 

 

Анамарија

Моша Пијаде 5, Битола

Тел: (070) 395734

 
 

 

Антилоп

Моша Пијаде 9, Битола

Тел: (070) 236120

 
 

 

Аполона

Маршал Тито 40, Битола

Тел: (075) 454874

 
 

 

Биба

Дунав 7, Битола

Тел: (047) 224423

 
 

 

Бибона

Маршал Тито 80, Битола

Тел: (047)242062

 
 

 

Борово Три

Столарска б.б., Битола

Тел: (047)237016

 
 

 

Бумеранг

Мечкин Камен 2, Битола

Тел: (077) 667695

 
 

 

Виана 1

Дунавска 9, Битола

Тел: (047) 220955

 
 

 

Вивек-М

бул.1-ви Мај 228, Битола

Тел: (047)234561

 
 

 

Гока

Маршал Тито 118 а, Битола

Тел: (070) 234353

 
 

 

Г-Т компани

Маршал Тито 47, Битола

Тел: (047)225449

 
 

 

Донна теа

Иван Милутиновиќ б.б., Битола

Тел: (047)254482

 
 

 

Еверест 2

Далматинска 33, Битола

Тел: (047)234953

 
 

 

Евротекс

Орце Николов 33, Битола

Тел: (047)253922

 
 

 

Ескејп

Васко Карангелески лок.39 1/3, Битола

Тел: (071) 231077

 
 

 

Злате-сил-бор

Маршал Тито 57, Битола

Тел: (047)233991

 
 

 

Златна кошута

Јордан Николов 43, Битола

Тел: (047)235920

 
 

 

Златна кошута 1

Никола Тесла 17, Битола

Тел: (047)223312

 
 

 

Златна кошута 2

Никола Тесла 12, Битола

Тел: (047)223312

 
 

 

Иза леда

Жикица Јовановиќ-Шпанац 26, Битола

Тел: (047)228894

 
 

 

Кеги Шуз

Маршал Тито 51, Битола

Тел: (047)241677

 
 

 

Кинески Шопинг Центар

Ат Пазар, Селска автобуска, Битола

Тел: (047)242132

 
 

 

Кронос 1

Далматинска 41, Битола

Тел: (047)242182

 
 

 

Кронос 2

Далматинска 33, Битола

Тел: (047)234953

 
 

 

Кул-Респект

Мечкин камен 7, Битола

Тел: (071) 226982

 
 

 

Лајв стајл

бул.1-ви Мај 204/5, Битола

Тел: (070) 670340

 
 

 

Леда

Сплит 6, Битола , (077)642131

 
 

 

Леонардо

Трст 9, Битола

Тел: (047)238850

 
 

 

Леон-комерц

Трст 12, Битола

Тел: (071) 587916

 
 

 

Лодеон

Никола Тесла 8, Битола (047)231428

 
 

 

Лујвитон

Васко Карангелески 1-1/7, Битола

Тел: (075) 339305

 
 

 

Мак Цвет

Орце Николов 74, Битола

Тел: (070) 312390

 
 

 

Манели

Никола Тесла 42, Битола

Тел: (047)237358

 
 

 

Милано

Никола Тесла 14, Битола

Тел: (047)238691

 
 

 

Милениум Стил

Јосиф Јосифовски б.б., Битола

Тел: (047)242355

 
 

 

Моделино

Добривое Радосавлевиќ б.б., Битола

Тел: (047)239263

 
 

 

Моделино

Маршал Тито 77, Битола

Тел: (047)232020

 
 

 

Модеста

Безистен б.б., Битола

Тел: (075) 424619

 
 

 

Палас

Маршал Тито 80, Битола (047)234009

 
 

 

Пеко-Битола

Маршал Тито 59, Битола

Тел: (047)232330

 
 

 

Ред карпет

Јосиф Јосифовски 1, Битола

Тел: (047)225349

 
 

 

Рома

Добривое Радосавлевиќ б.б., Стаклена зграда, Битола

Тел: (047)239257

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
 

 

Симона

Маршал Тито 80, Битола

Тел: (071) 326220

 
 

 

Сити шус

Никола Тесла б.б., Битола , (076)424282

 
 

 

Сребрена потковица

Жикица Јовановиќ-Шпанац 112, Битола

Тел: (075) 862054

 
 

 

Степ

Јосиф Јосифовски 39, Битола

Тел: (047)232636

 
 

 

Степ бај степ

27-ми Март 6, Битола

Тел: (047)226767

 
 

 

Том-ал-би

Македонска 16, Битола (047)232723

 
 

 

Тргокожа

бул.1-ви Мај 181/1, Битола

Тел: (075) 440710

 
 

 

Трокерај

Ордан Николов 42, Битола

Тел: (070) 269432

 
 

 

Тугедер

Васко Карангелески 65/37, Битола

Тел: (071) 385209

 
 

 

Уникат

Рузвелтова 10, Битола

Тел: (047)236503

 
 

 

Фиоранџело

Солунска 211-б, Битола

Тел: (047)232094

 
 

 

Хонг Конг

Ж.Ј.Шпанац 146, Битола

Тел: (047)231409

 
 

 

Цвет

бул.1-ви Мај 228, Битола

Тел: (047)232408

 
 

 

Цибал

Орце Николов 50, Битола (075)605972

email:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Шопинг - Центри

Категорија: Шопинг (Shoping)

Кинески Шопинг Центар

Ат Пазар, Селска автобуска, Битола

Тел: (047) 242132

 

Милано

Никола Тесла 14, Битола

Тел: (047) 238691

 

Сан Марко

Крали Марко 3, Битола

Тел: (047) 229478

 

Стипта Комерц-компани

Никола Тесла 16, Битола

Тел: (047) 229815


top destinations mkfoto galerija mkmapa mknastani mk

smestuvanje mkrestorani picerii mkturisticki mkkako do bt mk