ПРЕДАНИЕ ЗА ГРАДОТ БИТОЛА

Категорија: Приказни и преданија (Stories from Bitola) Пред да дојдат Турците да го преземат градо Битола, тој бил напраен и…

КАКО ПРЕЗЕЛЕ ТУРЦИТЕ ГРАД БИТОЛА

ФИТНЕС ЦЕНТРИ

ФИТНЕС ЦЕНТРИ Категорија: Здравје и убавина – Фитнес (Fitness) Аеробик Партизанска 33/15, Битола Тел.: (047) 257429 Гладијатори Петар Петровиќ Његош…

АЕРОБИК

АЕРОБИК Категорија: Здравје и убавина – Фитнес (Fitness) Даниела Новосадска 26, Битола Тел.: (047) 252108 email:    Оваа е-адреса е…

ЈОГА

Хераклеа Линкестис

Хераклеа Линкестис Категорија: Топ дестинации (Top Destinations) За да ја разбереш денешницата неминовно треба да се навратиш на тоа толку…

Пешачки и планинарски патеки во Национален парк Пелистер

Grill Restaurant AJCO

Grill Restaurant AJCO Категорија: Храна (Food) Nikola Tesla Str. No. 25 ++389 47 222 688 Пред

Pizza bar RAVENNA

JK travel Bitola

Hotel Bastion Bitola

Hotel Bastion Bitola Категорија: Сместување (Accommodation in Bitola) Address: 237 Solunska Str., 7000 Bitola Phone: +389 77 741 292 Located…

Domestika Hostel Bitola

Domestika Hostel Bitola Категорија: Сместување (Accommodation in Bitola) Address: Makedonska Falanga Str (Ivo lola Ribar) 31, BitolaОваа е-адреса е заштитена…

Hotel Epinal Bitola

Hotel Epinal Bitola Категорија: Сместување (Accommodation in Bitola) Address: Shirok Sokak bb Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да…